Csak 5 helyiséget adhatsz a listához, regisztráció és előfizetés esetén korlátlan, illetve az adatok mentésére is lehetőség van.

Helyiség Hozzáadás

Helyiség Szélesség (m) Hosszúság (m) Magasság (m) Kivonás (m²) Mennyezet (m²) Falak (m²) Összesen (m²) Falak kerülete (m)
Összesen: 0 m² 0 m² 0 m² 0 m
Kijelölések: 0 m²

Hogyan használd a Kalkulátort

1.

Helyiség kiválasztása

Válaszd ki az adott helyiség típusát (pl. nappali, hálószoba, fürdőszoba stb.).

2.

Méretek megadása

Add meg a helyiség méreteit méterben (szélesség, hosszúság és magasság) az adott mezőkben.

3.

Felületek kivonása

Add meg a kivonandó felületek területét négyzetméterben (pl. ajtó, ablak)

4.

Kivonás kalkulátor

Ha szükséges, használhatod a kivonó kalkulátort, hogy pontosan kiszámold a nyílászárók, faláttörések és egyéb kivonandó felületek területét.

5.

Számítás

A kalkulátorunk automatikusan kiszámolja az adott helyiség alapterületét és falai területét, kerületét. A falak területéből levonja a kivonandó felületet.

6.

Hozzáadás

A "hozzáadás" gommbal a kalkulátor megjeleníti a kiszámolt értékeket.

Hasznos tippek

Felméréskor mérjük le a helyiségek pontos méreteit, ez minden precíz árajánlat alapja. A kalkulátorunk számos helyiség típus méretét gyorsan és pontosan számolja, normál szoba formákat és bonyolult tetőtéri helyiségek felületeit is. A nyílászárók, faláttörések és egyéb kivonandó felületek területének kiszámításához használjuk a kivonó kalkulátort. Minden regisztrált felhasználónk számára elérhető, könnyen használható.

Reméljük, hogy ez a kalkulátor hasznos eszköz lesz a szobafestő szakemberek és az otthoni felújításokban érdekelt DIY laikusok számára. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz megkeresni minket!