Csak 1 falat adhatsz a listához, regisztráció és előfizetés esetén korlátlan, illetve az adatok mentésére is lehetőség van.

Fal Méretek

nincs valtozo egyenes eltolt

Nincs illesztés a mintában

Helyiség Fal mérete (H x M) Tapéta mérete (Sz x H) Fal (m²) Illesztés Szabás hossza Egy tekercsből mennyi lap Mennyi lap/fal Tekercsek száma

Hogyan használd a Tapéta kalkulátort

1.

Fal felület kiválasztása

Jellemzően egy-egy falat tapétázunk, dekor jelleggel. (pl. nappali médiafal, hálószoba ágyvég stb.)

2.

Méretek megadása

Add meg a helyiség méreteit méterben (szélesség és magasság) az adott mezőkben. Kivonó kalkulátort nem alkalmazunk, a faláttörések sok resztlit okoznak.

3.

Tapéta tekercs méretének megadása

Add meg a tapéta tekercs szélességét és hosszát méterben a táblázatban

4.

Tapéta illesztés tipusának megadása

Válassz minta illesztést! Ezeknek az ábráit megtalálod a tapéta tekercsen is, vagy kérd a forgalmazótól. Amennyiben mintás tapétával kalkulálsz, ad meg a mintatávolságot centiméterben.

5.

Hozzáadás

A "hozzáadás" gombbal a kalkulátor kiszámolja és megjeleníti az értékeket, a fal felületét, a tapétázáshoz szükséges lapok hosszát, hány lap jön ki egy tekercsből és végeredményben hány tekercs tapéta szükséges az adott felülethez.

Hasznos tippek

Tapétázás egy nagy pontosságot kívánó befejező munkafolyamat. A nyílászárók és faláttörések sok resztlit okoznak, melyek nem gyakran felhasználhatóak, ezért ezek kivonása nem került be a tapéta kalkulátorba. Tapéta kalkulátorunk minden regisztrált felhasználónk számára elérhető, könnyen használható.

Reméljük, hogy ez a kalkulátor hasznos eszköz lesz a szobafestő szakemberek és az otthoni felújításokban érdekelt DIY laikusok számára. Ha bármilyen kérdésed van, ne habozz megkeresni minket!