Rendelj te is Létratatyit!

Minden szakember ismeri a helyzetet, amikor egy-egy munkafolyamat a legkülönbözőbb szerszámok és eszközök használatát igényli és nincs az a munkásruha ami elegendő zsebbel rendelkezne.

Na ekkor lép színre a Létratatyi, a legjobb segéded, munkában a jobb kezed!

Könnyű, strapabíró és rendkívül praktikus – a létratatyi tökéletes választás minden profi és hobbi festő számára, de szárazépítők, villanyszerelők, épületgépészek és bármilyen más szakipar is nagy hasznát veszi, aki használ festő létrát, hagyományos fa létrát. Akár ecseteket, szerszámokat, kisgépet vagy ragszalagot, wagót, kócot szeretnél kéznél tartani, a létratatyi biztonságosan tárolja, így teljes mértékben a munkádra koncentrálhatsz.

Nem tart szünetet, nem iszik, nem dohányzik, csak egész nap tolja a melót ahogy Te is! Szinte mindent kibír, de pár szabályt azért érdemes betartani, hogy hosszú éveken keresztül hűséges kollégád legyen.

Műszaki paraméterek:

Erős munkaruha vászonból készült tároló rész, műszálas kantárokkal mely stabilan tartja a fa létra szarvain. Univerzális kialakításának köszönhetően a legtöbb forgalomban lévő fa létrára biztonsággal rögzíthető.

Jó terhelhetőség kisebb kéziszerszámok és apró kiegészítők, szerelvények számára, de az éles, szúró, vágó eszközök tárolására nem alkalmas (spakli, szike, olló stb.) és a nyílt láng vagy forró anyag is kárt tehet benne. Ezek használata tilos!

Termék

Fizetési mód

Szállítás

Számlázási adatok

Szállítási adatok

Megjegyzés a rendeléshez

*A feltüntetett árak, bruttó árak. Alanyi adómentes számla kerül kiállításra!